فهرست مطالب مقاله
Toggleدر بر طرف کردن مشکلات بین زوجین مشاوران حقوقی چه نقشی دارند؟
یکی از گرایش های مهمی که در مقطع کارشناسی ارشد می شود در آن انجام وظیفه کرد حقوق خانواده است و فارغ التحصیلان این رشته می توانند به عنوان مشاور حقوقی خانواده در مراکز حقوقی فعالیت کنند.این مشاوران به زوجین و خانواده ها کمک می کنند که مسایل و مشکلات خود را از زاویه دیگری ببینند و به راه حل جدیدتری بیندیشند سپس به ادامه یا قطع ارتباطشان ب طور قاطع فکر کنند.
معمولا مشاوران با توجه به نوع راه حلی که زوجین برای حل اختلاف خود در پیش گرفته اند ورود می کنند. برخی زوجین در مشکلات خود با بی توجهی برخورد می کنند و معتقدند که زمان همه مشکلات را حل می کند در عوض برخی دیگر در مواجهه با مشکلات به صورت افراطی اقدام می کنند و باعث پیچیده تر شدن مشکلات می شوند.در صورتی مشاوران می توانند بهترین راهکار را ارائه دهند که زوجین در مواجهه با مشکلات به صورت منطقی واکنش نشان دهند و اجازه دهند که بر اساس اصول و قوانین مشخص مشکلشان برطرف شود.
مزیت ها ، معایب و ویژگی مشاور حقوقی چیست؟
یکی از حیطه های پر طرفدار و در عین حال پر کار مشاوره حقوقی است که به واسطه آن می توان مشکلات اقشار مختلف جامعه را حل و فصل کرده و باعث به وجود آمدن آرامش روانی در جامعه شد. این شغلهم مانند تمام شغل ها دارای مزیت ها و معایبی است که در زیر به آن ها اشاره می شود:
مزیت ها و ویژگی مشاور حقوقی :
· داشتن دفتر وکالت شخصی لزومی ندارد
· کسب درآمد چشمگیر و لذت بردن از استقلال شغلی و کاری
· برای رسیدگی به پرونده ها نیازی به سرمایه گذاری نیست
· در مقایسه با مشاغل دیگر منزلت و شأن اجتماعی بیشتری را داراست
· به کار مستمر و خسته کننده در یک شرکت نیازی نیست
معایب و ویژگی مشاور حقوقی :
· بودن تعدادی مشاورین بدون صلاحیت کافی در این رشته
· دارا بودن مسئولیت های کیفری و انتظامی برای انجام مشاورات
· استرس های فراوان و ادامه دار برای یافتن راه حل کارآمد
· باورهای غلطی که در مورد برخی از قوانین وجود دارد
· زمان بر بودن روند رسیدگی به بعضی از پرونده ها
· امنیت شغلی در دراز مدت وجود ندارد
· نبودن ساعت کاری مشخص و بی نظمی در کارها
· پرداخت نکردن به موقع حق الزحمه توسط برخی از موکلین
چه مسؤولیت های مدنی برای مشاوران در زمینه ارائه مشاوره حقوقی به افراد مختلف وجود دارد؟
در همه شغل ها افراد باید مسؤولیت کاری خود را بپذیرند، اما این مسؤولیت در بعضی مشاغل مانند پزشکی، وکالت، مهندسی ناظر، سردفتر داری به دلیل قواعد و قوانین خاصی که بر آنها حاکم است و همینطور داشتن صنف، برای صاحبان این مشاغل مسؤولیت های مدنی و قانونی وجود دارد. یعنی در صورتی که باعث به وجود آمدن ضرر و زیان برای طرف مقابل شود آن ضرر را باید جبران کند.
یکی از مهمترین عواملی که باعث ایجاد مسؤولیت مدنی برای مشاوران و وکلا می شود این است که در زمینه رازداری و حفظ اسرار موکل خویش تعهد نداشته باشند و در ارائه راه حل ها و مشاوره ها کوتاهی کنند و برای دفاع از موکل خود و ارائه راهکار صادق نباشند. مسؤولیت اعمال و رفتاری که مشاوران از جانب دیگران قبول کرده باشند، در صورت بروز مشکل بر عهده خود این شخص حقوقی است. در صورتی موکل می تواند حقوقی را که به واسطه مشاور حقوقی از وی سلب شده را بازگرداند که بتواند ضرر وارد شده را به صورت قانونی اثبات کند و آن را از طریق دادگاه حقوقی بیان کند.
همه افراد باید تا حدودی از حق و حقوق مدنی خود آگاهی داشته باشند و قبل از انجام هر کاری آن را به دقت بررسی کنند تا مشکلی به وجود نیاید. همینطور افراد باید بتوانند در صورت بروز مشکل با اشخاص ثالث از خود دفاع کرده و برای این کار از مشاوران حقوقی مشورت و کمک بگیرند.
مشاهده مقالات بیشتر
برگزاری دوره مشاوره حقوقی در مشهد
کسب و کار اصولی را در دوره مشاور حقوقی املاک بیاموزید