یک نویسنده و پژوهشگر برنامه روزانه و اهداف برنامه ریزی مدیران و افراد موفق را بررسی کرده و به نتیجهای جالب دست یافته است. پارامترهای مشترکی در برنامه ریزی روزانه این افراد وجود دارد:
فهرست مطالب مقاله
Toggle۶۰ دقیقه ابتدا را خوب مدیریت کنید.
پس از بیدار شدن از انجام دادن کارهایی که رفتارتان را تحت تاثیر قرار می دهد مثل چک کردن ایمیل، تلگرام، فیسبوک و … پرهیز کنید. چرا؟ چون پاسخ دادن به این سوال و آن درخواست شما را وارد گفتگوها و فعالیت هایی می کند که اصلا قرار نبود انجام شود و اصلا در اولویت نیست.
یکی از اولین اهداف برنامه ریزی روزانه این است که صبح که برمی خیزی، شما افسار زندگی را به دست بگیرید.
هر روز ۳ کار مهم را مشخص کنید
همه کارهای روزانه دارای اهمیت یکسانی نیستند ؛ بیشتر اوقات ما با دو نوع کاملا متفاوت از کارها مواجه هستیم که عبارتند از سطحی و پیچیده.
کارهای سطحی مانند ایمیل، ملاقاتها، اطلاعات حرکت وسایل نقلیه و… کوچک هستند و برای انجام شدن به استعدادهای شما نیازی ندارند.
اما برای انجام کارهای پیچیده میبابیست از تواناییهایتان بهره ببرید .کار سطحی از اخراج شما جلوگیری می کند؛ اما کار پیچیده موجب ارتقای شما میشود و می بایست اولویت داشته باشد.
لازم نیست همه کارها را انجام بدهید. کارهای مهمتر را به صورت واضح مشخص کنید (نهایتاً ۳ کار) و ما بقی کارها را تنها در صورتی انجام دهید که وقت اضافه داشته باشید؛ بدون استرس، رهایشان کنید.
تجویز راهبردی
مزیت کسانی که هدف و استراتژی دارند این است که چون خودشان هدف گذاری کرده اند نمی گذارند امور دیگر برای آن ها هدف گذاری کند و به راحتی ۳ کار اولویت دار خود را مشخص می کنند.
بنابراین اگر می خواهید در برنامه هرروزتان گامی بلند به سوی پیشرفت داشته باشید ، اول از همه باید بدانید که در پنج سال یا ده سال آینده به کجا می خواهید برسید.
نکته جالب این است که این نکات طلایی برای همه و در همه سطوح ،از جمله کسانی که در خانه کار می کنند یا کسانی که مدیر ارشد کشور هستند، کاربردی و مهم است.
مشاهده مقالات بیشتر
تاثیر فن بیان و نفوذ کلام در زندگی